Fejlessze az akusztikát és a beltéri levegő minőségét az Ecophon segítségével.

...of Ecophon 3rd generation glass wool products have French VOC A+. A trend világos – sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak a beltéri környezetek, és egyre nő az igény a zöld épületek tanúsítványaira és a kevésbé levegőterhelő termékekre.

Számos tényező befolyásolhatja beltéri környezeteink minőségét, mint például:

• A beltéri levegő minősége
  • Akusztika
  • A hőmérséklet kényelme
  • Világítás minősége

Az Ecophon élő-lélegző akusztikai megoldás, tudta azonban, hogy termékeink a beltéri levegő minőségét is javítják?

sustainability-leaf-285px-2Ecophon – a legjobb választás az egészséges beltéri környezet érdekében

Az Ecophon termékek levegőterhelő szintje mindig is alacsony volt, jóval a törvényi határértékek alatt.3. generációs üveggyapotunk, amely nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet*, még alacsonyabb levegőterhelési szinteket érhettünk el. Ecophon nem használ gyökfogókat vagy egyéb vegyszereket a formaldehid eltávolítására vagy megkötésére a termelési folyamat során. Az kevésbé levegőterhelő anyagok használata fontos módja a beltéri levegőminőség javításának.

Fenntartható épületek támogatása

Az Ecophon kis levegőterheléssel rendelkező termékei elősegítik a zöld épületek LEED, BREEAM, DGMB vagy HOE tanúsítványainak megszerzését.  Zöld épület projektjeihez olyan termékeket kínálunk, amelyek a kaliforniai emissziós szabályozás (CDPH) és a francia VOC szabályozás értelmében A+ és A minősítésekkel rendelkeznek.

Hozzon jobb döntést

Az Ecophon termékek számos ismert címkézés és szabályozás. feltételeinek megfelelnek. A címkézés célja a felhasználó támogatása abban, hogy jobb termékeket tudjanak választani. A címkék közti eltérés többek közt az általuk korlátozott vegyi anyagokban, az egyes összetevők határértékeiben és a tesztelési módszerekben van.

Pillanatnyilag a francia VOC A+ a formaldehid legmagasabb levegőterhelés tanúsítási foka, 10 μg/m3 határértékkel.

various-labels-490-1

Jobb levegő, jobb jövő

107895-teacher-and-pupil-235x150-1

A gyermekek háromszor annyi levegőt lélegeznek be, mint a felnőttek, és érzékenyebbek a káros részecskékre. Ezért fontos olyan az anyagok használata, melyek hozzájárulnak a jobb minőségű levegőhöz, valamint biztosítják az iskolában a megfelelő akusztikát.

MEGOLDÁSOK AZ OKTATÁSBAN

Jobb levegő, jobb munkanap

97198-sustainability-office-man-235x150-2

Az iroda rossz légminősége csökkentheti a munkahelyi teljesítményt és fejfájásokat okozhat. Az Ecophon akusztikai megoldásai segítenek az irodákban javítani a levegő- és akusztika minőségét.

MEGOLDÁSOK AZ IRODÁBAN

Jobb levegő, jobb kezelés

107881-midwife-235x210-1

A személyzet és a páciensek a legtöbb időt az intézmények épületeiben töltik. A páciensek sok esetben már elég sérülékeny állapotban vannak, így a beltéri levegő minőségének javulása fontos tényező a megfelelő ápoláshoz és a felépüléshez.

MEGOLDÁSOK AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN

*A formaldehid (CH20) az egyik legalaposabban ellenőrzött vegyület.2014-ben a formaldehid 1B karcinogén besorolást kapott, amely, a CLP szabályozás értelmében feltételezi az emberre potenciálisan káros karcinogének jelenlétét.Az új osztályozás 2014 júniusában lépett hatályba, miután az Európai Unió Hivatalos Közlönyében publikálásra került.A hatóságok mindazonáltal 2016. január 1-ig megállapítottak egy átmeneti időszakot, amelyben a vállalatok alkalmazkodhattak az új minősítéshez.