Jogi nyilatkozat a Saint-Gobain Ecophon AB termékek és szolgáltatások tekintetében

Ez a tájékoztatás térítésmentes, általános célú információ. Ennek a jogi nyilatkozatnak nem célja, hogy a vonatkozó svéd jog szerinti bármely előírással ellentétesen rendelkezzen, sem az, hogy olyan esetekben kizárja a felelősséget, amikor az adott jogszabályok szerint az nem zárható ki.

A tájékoztatás célja az, hogy általános iránymutatást adjon arra nézve, hogy egy adott követelménynek melyik termék felel meg a legjobban és bemutassa a rendelkezésre álló rendszereink javasolt alkalmazását. A műszaki adatok a tipikus vagy tesztelési feltételek mellett beszerzett eredményeken, illetve a szokásos feltételek melletti hosszú időre visszanyúló gyakorlaton alapulnak.

A termékek és a rendszerek meghatározott funkciói és tulajdonságai csak akkor érvényesek, ha figyelembe veszik és követik a kezelési utasításokat, felszerelési ábrákat, felszerelési útmutatókat, karbantartási útmutatókat és az egyéb bejelentett feltételeket és ajánlásokat. Az ezektől történ bármely eltérés, pl. meghatározott alkatrészek vagy termékek kicserélése, azt eredményezi, hogy Ecophon nem lesz felelős az elért funkciókért, eredményekért és tulajdonságokért.

A tájékoztatásban található valamennyi leírás, illusztráció és méret általános jellemzőket mutat be és nem képezi részét bármely szerződésnek. A bemutatott termékek és rendszerek előzetes értesítés nélkül módosíthatók.

A tájékoztatás műszaki hibákat illetve gépelési elírásokat vagy egyéb jellegű hibákat és pontatlanságokat tartalmazhat. Ecophon semmiféle felelősséget nem vállal az ilyen hibákért és pontatlanságokért.

Ecophon nem vállal szavatosságot a bármely Ecophon weblapon megjelenő információk szünetmentességéért vagy hibamentességéért, illetve azért, hogy az e weblapokról elérhető bármely információ, szoftver vagy más anyag számítógépes vírusoktól vagy más károkozó összetevőktől mentes.

A külső weboldalakra vagy forrásokra mutató linkek csak kényelmi célt szolgálnak. Az Ecophon nem vállal felelősséget e külső weboldalakon található információkért és azokat nem hagyta jóvá.