Az Ecophon Csoport

Gondolhatja azt, hogy egy olyan cég vagyunk, amely hangelnyelő mennyezeteket, fali paneleket és védőfalakat gyárt és értékesít. Ezzel nem is áll messze a valóságtól, de biztosan nem ezt hallaná velünk kapcsolatban, ha megkérdezne bárkit, aki itt dolgozik vagy ismer bennünket.

Ahogy Ön is láthatja, az Ecophonnál mindenki osztja azt a szenvedélyt és meggyőződést, hogy a helyiségek akusztikája minden olyan kiváló munkakörnyezet sajátossága, amely a dolgozókat és megfelelő környezetüket szolgálja. Közös tudásunk, amelyet ezzel kapcsolatban halmoztunk fel, sokkal távolabb mutat, mint „pusztán” a kiváló minőségű, innovatív termék ismerete.

Ez a tudás akkora jelentőséggel bír számunkra, hogy külön felelőst jelöltünk ki, aki belső tréningeket szervez és dolgoz ki saját alkalmazottaink számára (különféle tudásmegosztási hálózatokon, e-learning modulok, hozzánk látogató külső előadókon és más kezdeményezéseken felül). Saját, belső akusztikus szakértőnk van, és több más kutatási projektmunkatárs is dolgozik cégünknél. Nem vesszük a kérdést félvállról.

Ennek természetesen több oka is van, ezt a tudást azonban termékeink fejlesztésére és talán ennél is fontosabb, hogy azok bemutatására használjuk fel. Nem pusztán a fizető ügyfeleket, de az elérhető legszélesebb közönséget célozzuk meg, mivel meggyőződésünk, hogy mindenki megfelelő akusztikai környezetet érdemel. Minden iskolásnak lehetővé kell tenni, hogy hallja és értse, amit a tanára mond, minden páciens számára biztosítani kell a stressz mentes környezetet, gondoskodni kell arról is, hogy minden irodai dolgozó maximálisan koncentrálhasson feladatára, és kommunikálhasson kollégájával, minden gyermekgondozó megérdemli, hogy megóvhassa hallását, és egyetlen gyári alkalmazott sem kockáztathatja biztonságát és egészségét egy zajos munkakörnyezet miatt.

Mi EZÉRT dolgozunk.

Motivációnk az alábbi három szóban foglalható össze:
Szenvedély. Felkészültség. Innováció.