E-eszközök

Tervezési fázis:

Az épületinformációs modellezés (Building Information Modelling – BIM) egy olyan eljárás, amellyel virtuális modelleket készítenek egy épületről.
A BIM-objektumok lehetővé teszik, hogy projektjeinket hatékonyan tudjuk megtervezni, ezzel időt, anyagot és pénzt takarítva meg.

Az Ecophon rendkívül átfogó BIM-objektumokat tartalmazó termékkönyvtárral rendelkezik. A BIM-objektumok megtalálhatók az alábbi címen: http://bimobject.com/hu/product?manufacturer=ecophon, amely Európa legnagyobb és leggyorsabban növekvő digitális tartalomkezelő rendszere a BIM-objektumok területén.
Az Ecophon BIM könyvtára számos különböző mennyezeti és akusztikai paneleket érintő megoldást tartalmaz, továbbá a Revit és az ArchiCAD szoftverekhez egyaránt elérhető.

Mindkét verzió esetén a BIM felhasználók a következő információkhoz férnek hozzá:

  • hangelnyelési osztály
  • CO2-kibocsátás
  • linkek a dokumentációkhoz

Látogasson el a BIM-objektumokat tartalmazó weboldalunkra a http://bimobject.com/hu/product?manufacturer=ecophon címen, és ingyenesen letöltheti az összes elérhető Ecophon BIM-objektumot.

Beépítési fázis:

  • A beépítési útmutatók letöltése – nyomtassa ki a PDF dokumentumokat, és vigye magával a beépítés helyszínére. A termékoldalakon elérhető.
  • Beépítési videók – Tekintse meg videóinkat arról, hogyan kell beépíteni rendszereinket. Elérhető a termékoldalakon és a YouTube csatornán.

Karbantartási fázis: