Ecophon a Haworth Showroomban, Budapesten

Ecophon a Haworth Showroomban, Budapesten

250 négyzetméternyi irodaberendezési inspiráció!

Budapest első környezetbarát üzleti és kutató parkjában, a Graphisoft Parkban található a Haworth magyarországi showroomja, mely hatékony és tartós organikus munkahelyi megoldásokat mutat be.

Az Ecophon, Philips, Ege, Cappellini, Poltrona Frau és Haworth márkák együttműködése révén megvalósult bemutatóterem nemcsak az irodabútorok legújabb design trendjeit teszi közszemlére, de kellemes, nyitott légkört is sugároz. Termékeink, az Ecophon Master Matrix™, Ecophon Solo™, Ecophon Akusto Wall™ és Ecophon Akusto One™ a különféle munkahelyi terek kiváló akusztikájának megteremtéséhez járulnak hozzá.

A Haworth budapesti bemutatótermét 2016-ban a MádiLáncos Stúdió alakította át. Célunk nemcsak a partnereink termékeinek felvonultatása, ugyanis szeretnénk képzőcentrumként is működni lakberendezők, építészek és befektetők számára.
Az Ecophon és a Haworth együttműködésének hála mindkét márka vendégei részt vehetnek a másik előadásain is. Ezen kívül a showroom tárgyalások, tréningek lebonyolítására is használható.

Amennyiben szeretné meglátogatni bemutatótermünket, kérjük, keresse területi képviselő kollégáinkat és foglaljon időpontot: Györe Tamás (+36 20 315 2020, tamas.gyore@ecophon.hu) vagy Lalia Ákos (+36 20 386 5761, akos.lalia@ecophon.hu).