Ismerje meg az Akusto család legújabb tagját – az Akusto One-t!

122342-kinnarps-push-285x236px-1Akusto One – egy nyerő elgondolás

Az Akusto One kisebb méretű rugalmas hangelnyelők legújabb sorozata, amelyek mind 40 mm vastagsággal rendelkeznek. Az Akusto One segítségével innovatív kialakítást és mintákat alkothat a falon, amelyeket fehér vagy szürke színű élekkel tehet változatosabbá. Különböző méretekben és formákban, számos színben érhető el, így a kreatív alkalmazás lehetőségei szinte végtelenek.


122349-kinnarps-push-285x236px-1Kész remekmű

Az Akusto One tulajdonságaiban a hangsúly a dizájnon és a rugalmasságon van. A különböző méretek, formák és színek könnyedén kombinálhatók, ezáltal mindig létrehozhatók a megfelelő atmoszférák. Az Akusto One a Texona és az Akutex FT felületekkel is elérhető, így a színek széles palettáját kínálja. Az Akusto termékekre emellett nyomtatni is lehet. Az optimális akusztikai tulajdonságok fenntartása érdekében azonban azt javasoljuk, forduljon tanácsért jól tájékozott helyi nyomdászához.

TEXONA SZÍNVÁLASZTÉK


108411-microsoft-warsaw-push-285x236-1Fedezze fel fali termékpalettánk teljes egészét

Az Akusto One az Ecophon Akusto™ család tagja. Az Akusto termékcsalád három, eltérő fali hangelnyelő típusból áll, melyek mindegyike kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az Akusto az olyan környezetek akusztikai mennyezeteinek tökéletes összetevője, ahol a jó akusztikai környezet elérése érdekében egy teljesen befedett mennyezet önmagában nem elegendő. Kiválóan használható ugyanakkor kreatív dizájnelemként is.

A TELJES AKUSTO TERMÉKCSALÁD


Problémamentes elhelyezés

A 3. generációs Ecophon üveggyapot használata annyit jelent, hogy az Akusto panelek pehelykönnyűek, de masszívak is, elhelyezésük így könnyű és minden erőfeszítéstől mentes. Az Akusto One elhelyezésének három eltérő módja létezik:

Ahol a pontosság a legfontosabb

vertical-installation-small-1-1

A Connect One szegély egy, a falhoz csavarozható fém párkány.Végein külön kivágott V-alakok vannak.Ezek két Connect Absorber horgonyt tudnak megtartani, amelyeket a panel hátoldalához lehet csavarozni.

TEKINTSE MEG VIDEÓNKAT AZ ELHELYEZÉSRŐL

Nyilatkozatot teszünk

vertical-installation-small-2-2

A Connect One rögzítés egy könnyed megoldás az Akusto One panelek felhelyezésére.A tartót csavarozza a falba, vágjon egy lyukat a panelbe, és fűzze fel a tartóra.A panelt számos színben elérhető gombjainkkal rögzítse.

TEKINTSE MEG VIDEÓNKAT AZ ELHELYEZÉSRŐL

A lehető legkönnyebb

vertical-installation-small-3-122272-1

A Connect One horgos rögzítés egy fémlemez, két horoggal ellátva.Csavarozza a lemezt a falhoz, majd nyomja a panelt a horgokra.A kerek és a 600 mm négyzetes panelekhez csak egy Connect One rögzítő szükséges, minden továbbihoz kettő.

TEKINTSE MEG VIDEÓNKAT AZ ELHELYEZÉSRŐL