Az Év Design Irodája – döntős helyezés

Büszkék vagyunk, hogy az Év Irodája 2016 Verseny idei díjátadóján a Haworth Budapest Showroom 3. helyezést nyert ‘Az Év Design Irodája’ kategóriában!

A díjakat 2017. Február 2-án, a Várkert Bazárban tartott gálán osztotta ki a szakmai zsűri. Az idei évben 136 nevező közül jutalmazták a legjobb irodákat, irodaházakat, zöld ingatlanokat, új fejlesztéseket és üzemeltető cégeket.

A Haworth Budapest Showroom modern és innovatív munkakörnyezeti megoldásokat vonultat fel, ötvözve a Haworth és az ikonikus olasz design brand, a Cappellini örök klasszikus és újító jellegű bútorozási megoldásait. 2016-ban a Saint- Gobain Ecophon partneri közreműködésével történt a bemutatóterem felújítása, mely során akusztikus mennyezeti és fali panelek kerültek a nyitott, loftos térbe, ezáltal csökkentve a zajszintet és növelve a belső tér komfortját.

A megfelelő térakusztika és zajcsökkentés mára már elengedhetetlen szempont egy sikeres és produktív munkakörnyezet tervezése során. Az akusztikus panelek amellett, hogy funkcionálisak, a design szempontjából is remekül illeszkednek a térbe, formájukban, színeiben harmonizálva az egyes terek jellegével.

Magyarországon itt, ebben a közel 650 nm2-es bemutatóteremben tekinthetőek meg az Ecophon különböző akusztikus megoldásai, mint álmennyezetek, hangelnyelő rendszerek, terelőpanelek. Látogasson el hozzánk!

Az Év Irodája Díjátadó Gála 2016