Ecophon Solo™ – Az eredeti akusztikus álmennyezeti sziget

Az Ecophon Solo™ az eredeti akusztikus lebegő álmennyezet. Kiváló tulajdonságait több mint egy évtizede bizonyítja, számtalan helyszínen építették be szerte a világon.

A Solo számtalan méretéből és alakjából választva megvalósíthatja ötleteit.

Minden igényt kielégítő formák

Számtalan méretből és formából választhat, amelyek igény szerint alakíthatóak, akár kör, akár négyzet, téglalap vagy bármilyen más formában. Nagy és kis méretben.
A kiváló akusztikus tulajdonságú Solo termékeinken látszik, milyen merészen és harmonikusan egyeztethető össze a dizájn és a funkcionalitás, és ezzel a szemet, fület és az elmét gyönyörködtető hangulatok hozhatók létre.

Az egészséges akusztikus környezetért

Mint mindig, a Solo termékeknél is hangsúlyos szerepet kaptak a fenntarthatósági szempontok, így ez a termékcsalád ideális a zöld minősítésű épületekhez.
A Solo panelek mellett szabadon áramlik a levegő, így kiváló választást jelentenek, ha termikusan aktív épületrendszereknél (TABS) kell egészséges akusztikus környezetet kialakítani.

Szabadon alakítható, exkluzív dizájn

Olyan dizájnelemre vágyik, amellyel kiteljesítheti építészeti elképzeléseit? Az Ecophon Solo™ Freedom olyan egyedi formákat alakíthat ki, amelyekkel biztosan nem találkozik máshol. Szárnyakat adunk elképzeléseinek, most olyan ötleteket is megvalósíthat, amelyekre a szokásos formákkal nincs lehetőség.

 

A Solo termékekkel új perspektívából tapasztalhatja meg az akusztikus szigetet– oldalról.

Akusztikus lebegő álmennyezet új perspektívából

Szabadon függő terelőlapjainkkal új perspektívából tapasztalhatja meg az akusztikus szigetet– oldalról. A mennyezetről lógó terelőlapokkal határozott vonalakat, hullámokat és cikk cakk mintát is kialakíthat. A falra szerelt elemek érdekes kontúrokat és mélységet biztosítanak.

A ragyogó dizájn megérdemli a jó megvilágítást

Akár természetes fény árad be a nagy ablakokon, akár gondosan beállított mesterséges fényt használ, a megvilágítás segít kiteljesíteni építészeti elképzeléseit. A világítás könnyedén beépíthető a panelekbe, a panelek közé vagy mögé. Az elemek, vagy akár az akusztikus sziget egyes részei, megvilágíthatók színes szpotlámpákkal is.

Lépjen szintet dizájnötleteivel

Mindig van lehetőség, hogy valamire új szemszögből tekintsünk. Különösen igaz ez a Solo termékek esetén, hiszen ezeket a paneleket szinte bárhogy el lehet helyezni. Helyezheti őket a mennyezethez közel, diszkrét rögzítőkkel, de kihasználhatja azt is, hogy a Solo panelek mindkét oldala nagyszerű látványt nyújt.

 

Ha a grandiózus megoldásokat szereti, a Solo termékekre számíthat.

Gondolkodjon nagyban – tegyen maradandó benyomást

Ha a grandiózus megoldásokat szereti, a Solo termékekre számíthat. A standard termékcsalád téglalap és kör alakú paneljei a piacon elérhető legnagyobb akusztikus panelek közé tartoznak. Gyakran választják ezeket a termékeket nagy térbe, de kisebb helységek hangsúlyos elemeként is kiválóak.

Lássa színesen a világot

Milyen lenne az élet színek nélkül? A színekkel kifejezhetjük érzéseinket, értékeinket, hozzáállásunkat. A szabadon függő Solo paneleket levegő veszi körbe, így a helység háttérszínei is érvényre jutnak, amivel még izgalmasabb hatást érhetünk el.
A Solo elemek látható felületeit az Ecophon által kifejlesztett, egyedi felületkezelő technológiával kezeljük, Akutex™ FT bevonattal látjuk el. Az Akutex™ FT 16 színt kínál.