Ecophon Solo™ – Újdonságaink

A leginkább trendérzékeny termékcsaládunkat, az Ecophon Solo™-t folyamatosan fejlesztjük és megújítjuk, hogy rugalmas megoldásainkkal lenyűgözően új módokon fejezhesse ki magát.

A Solo Baffle Wave-vel a mennyezet hullámzó tengerré válhat.

Legújabb termékeinkből:

Solo Baffle Wave

A Solo Baffle Wave egyike a három új terelőlapnak a Solo termékcsaládban. A Solo Baffle Wave-vel a mennyezet hullámzó tengerré válhat.

✔ Solo Baffle on Wall

A falra szerelt Solo Baffle on Wall bármilyen térben érdekes kontúrokat és mélységet biztosít. Az egyedi igények alapján készült Connect kiegészítőkkel könnyen folytathatja alkotását a falon.

✔ Solo Baffle ZigZag

A Solo Baffle ZigZag elemeivel cikk cakk mintát hozhat létre, ami határozott éleivel és vonalvezetésével sajátos látványt biztosít.

 

A falra szerelt Solo Baffle on Wall érdekes kontúrokat és mélységet biztosít.

✔ Nagyobb panelek

Az üveggyapot kiváló tulajdonságainak köszönhetően az Ecophon termékei nagy méretben is gyárthatók, nem áll fenn a kidomborodás, törés veszélye. A legújabb nagyméretű Solo panelek:
Solo Rectangle 3000×1200 mm – A Solo termékcsalád új óriása.
Solo Rectangle 2400×600 mm – ha nagy, vékony kialakítású panelt keres.

✔ Világítás és hangelnyelés egyben

Az új Solo Rectangle Line termékkel könnyen építhet be világítást a szabadon függő elemekbe. A 2400×1200 mm-es panelbe gyárilag be van építve egy Ecophon Line lámpatest, ami rendkívül könnyűvé teszi a beszerelést: függessze a mennyezetre, csatlakoztassa az aljzatba és kész.

✔ Közvetlen rögzítés közelebb a mennyezethez

A megújult Connect kiegészítőkel akár a mennyezettől 50 mm-es távolságban is rögzíthetők a Solo panelek.