Ideje, hogy figyeljünk a vizuális akusztikára

Focus

Ismerje meg rugalmas tervezés világát

Ideje, hogy figyeljünk a vizuális akusztikára

A legátfogóbb termékcsaládunk, az Ecophon Focus számos lehetőséget kínál a különböző élek, formák, színek és felszerelési lehetőségek révén, amelyek lehetővé teszik, hogy a legtöbb alkalmazási területen használható legyen.

Az Ecophon Focus™ termékskála

10 különböző élkialakítás és 6 egyedülálló megoldás teszi az Ecophon Focus™ termékcsaládot különlegessé. Választhat a látható élekkel létrehozott kreatív minták, vagy a rejtett élekkel létrehozott homogén felületek között. A Focus panelek 11 különböző méretben érhetők el, amelyek közül a nagyméretű panelek egyedülállóak a piacon.

A Focus termékcsalád újdonságai

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy javítsuk és frissítsük legátfogóbb rendszercsaládunkat, az Ecophon Focus™. Néhány új ötlet megvalósítása:

  • 16 új standard szín.
  • Vadonatúj, egyedi megjelenésű élkialakítás: Focus Ez
  • A Focus Lp könnyebb beépíthetősége.
  • Új, intelligens megoldás a Focus Ds szintváltásoknál.
  • Tökéletesített világítási és szellőztetési megoldások.

Figyeljünk a színekre!

Az Ecophon Focus™ felületén Akutex™ FT bevonat található, amely egyedülálló, az Ecophon által kifejlesztett felületi technológia. A széles színskála 16 divatos színt tartalmaz, így könnyedén megtalálhatja a tökéletes színt minden alkalomra.

Figyeljünk az inspirációra!

Az Ecophon Focus™ termékcsalád többféle dizájn kialakítására is alkalmas. Könnyen létrehozhat egyedi, koncepciót, mivel rugalmasan választhat színt, élkialakítást, panel méretet, a rácsozat láthatóságát és világítást. Merítsen ötleteket referenciáinkból és esettanulmányainkból, ahol Focus termékeinket használjuk.

Egyedi kiegészítő megoldások

Az Ecophon Focus™ termékcsalád 6 egyedi kiegészítő megoldást kínál az elegáns szintváltásokhoz, a falvégekhez és szabadon függő elemekhez. Tervezéskor ügyeltünk a mennyezet egységes megjelenésére, így esztétikai szempontból is vonzó rendszereket hoztunk létre.

Optimális integrálhatóság

Az Ecophon Focus™ egyik legnagyobb előnye, hogy használatával a világítás és a szellőztetés könnyen megoldható. A Dot™ LED, Square 43™ LED és Line™ LED a három kompatibilis lámpatestünk, de más világítási és szellőztető cégekkel is együttműködünk az optimális beépíthetőség megvalósítása érdekében.